Koberec do autosedačky z ekokůže 24572

Neohodnoceno
Značka: Xtrobb
516 Kč 426 Kč bez DPH
V externím skladu (odesíláme do 2 týdnů) (86 ks)
Varianta
Můžeme doručit do:
13.11.2024
Luxusní, stylový, odolný. Oživte interiér svého vozu s tímto elegantním kobercem z ekokůže. Snadno se udržuje čistý a dodá vašemu autu pocit exkluzivity. Perfektní kombinace funkčnosti a designu. Dopřejte si komfort na každé cestě s moderním vzhledem, který stanovil nový standard v automobilovém designu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

PU KOŽENKA DO AUTOSEDAČKY OCHRANA PROTI ŠPÍNĚ

Rohož je vyrobena z voděodolného, odolného a snadno čistitelného polyesteru, který zajišťuje dlouhou životnost produktu. Tato podložka se snadno čistí, protože nečistoty nepronikají do struktury ekokůže. Zabraňuje skvrnám, nečistotám, tekutinám a zbytkům jídla, což je obzvlášť důležité pro malé děti.

OCHRANA PŘED POŠKOZENÍM

Podsedák je nezbytným doplňkem každého rodiče, který si chce zajistit:

  • Ochranu autosedaček před poškozením.
  • Ochranu před nečistotami, oděrkami a otisky, které mohou vzniknout při instalaci a používání dětské sedačky.

VELMI RYCHLÁ INSTALACE

Rohož se snadno instaluje. Pomocí elastické stuhy podložku rychle a stabilně připevníte. Páska drží podložku pevně na místě a zabraňuje jejímu pohybu při jízdě. Díky svým univerzálním rozměrům se podložka hodí na většinu modelů aut a dětských sedaček.

UZAVŘENÝ ORGANIZÁTOR A BOČNÍ KRYTY

Podložka má 2 další síťované kapsy na předměty, jako jsou hračky, lahve nebo svačiny, což usnadňuje uspořádání místa v autě. Podložka má navíc 2 strany potahy, které ještě více chrání sedadlo před nečistotami a tekutinami!

SPECIFIKACE

Výrobce: Iso Trade

Brand: XTROBB

Materiál: polyester

Textura: ekokůže

Celkové rozměry: 136,5 x 89 cm

Rozměry sedáku: 47 x 49,5 cm

Rozměry opěradla: 65 x 49,5 cm

Hmotnost: 0,37 kg

Hmotnost v balení: 0,43 kg

ZAHRNUTA: podložka k sedačce

Udržet auto s dětmi v čistotě může být docela problém. Podložka do autosedačky ochrání čalounění sedadel a také výrazně usnadní čištění. Rohož je vyrobena z odolného polyesterového materiálu s texturou ekokůže, která se snadno čistí, protože nečistoty nepronikají do struktury vlákna. Překrytí je také vodotěsnou vrstvou.

Ochranná podložka se snadno instaluje - stačí ji rozložit na sedák a připevnit k opěrce hlavy pomocí elastické stuhy přišité k horní části opěradla. Dvě kapsy umístěné ve spodní části karimatky vám umožní uložit potřebné věci. Podložka má navíc 2 boční potahy, které ještě více chrání sedadlo před nečistotami a tekutinami!

Podložka je vhodná pro většinu standardních autosedaček a většinu autosedaček, a to jak po směru jízdy, tak proti směru jízdy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Auto-moto
? pouze SKLADEM: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: