Bryndáček/zástěra s rukávy Kruzzel 22255

Neohodnoceno
Značka: Kruzzel
143 Kč 118 Kč bez DPH
V externím skladu (odesíláme do 2 týdnů) (>100 ks)
Varianta
Můžeme doručit do:
30.10.2024
Chraňte oblečení vašeho dítěte před skvrnami a vlhkostí při krmení a hraní si s novými chutěmi a texturami! Tento praktický bryndáček s kapsou a rukávy je ideální pro aktivní děti, které chtějí neustále zažívat nové věci.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bryndáček s kapes/zátěrou s dlouhými rukávy víceúčelový bib

Tento praktický předmět pomáhá udržovat čistotu a pohodlí. Zástěra chrání oblečení vašeho dítěte před vlhkostí a skvrnami při krmení a hraní si s novými chutěmi a texturami. Bryndáček s kapsou a rukávy je nutností pro aktivní nejmenší, kteří chtějí neustále zažívat nové věci. Je perfektní pro:

  • Hru s plastelínou
  • Malování barvami
  • Psaní na tabuli křídou

Možnosti použití

Dlouhé rukávy Bryndáček s dlouhým rukávem je ideální variantou pro děti, které se učí jíst pevnou stravu a začínají používat lžíci a vidličku. Takový bryndáček chrání nejen přední část oblečení miminka před ušpiněním, ale také jeho rukávy. Při poznávání chuti, konzistence, vůně a teploty jednotlivých produktů se snadno ušpiní oblečení, obličej a ruce dítěte. Rukávy jsou vyrobeny z kvalitního voděodolného materiálu Oxford, jehož jedna část je pokryta bezbarvým polyuretanem, který dokonale odpuzuje vodu. Jsou zakončeny jemnou gumičkou bez tlaku, která ještě lépe chrání ruce vašeho dítěte. Přední kapsa Bryndák má ve spodní části přední prostornou kapsu. Je navržen tak, aby zachytil částice jídla nebo rozlité tekutiny, které mohou při jídle spadnout. Kapsa je vyrobena z kvalitního, voděodolného a snadno čistitelného plastu, takže ji lze po použití snadno vyprázdnit a otřít. Může být také použit jako držák pastelek, když se učíte kreslit. Nastavitelné uzavírání Tato víceúčelová ochranná zástěra je vybavena nastavitelným bezpečným systémem zapínání na suchý zip v zadní části krku dítěte. Navíc má také dvě stuhy na zavazování na zádech, takže můžete bryndáček přizpůsobit velikosti a pohodlí dítěte.

Specifikace

  • Barva: odstíny šedé a hnědé
  • Materiál: oxford, polyester, PVC
  • Délka rukávu: 39 cm
  • Šířka krku: 36-45 cm
  • Rozměry: 42 x 32,5 cm
  • Hmotnost: 43 g
  • Hmotnost v balení: 45 g

Když lahvička s mlékem přestává být hlavním jídlem dítěte a jídelníček se měsíc od měsíce zvyšuje, je to znamení, že je čas koupit bryndák. Aby byl vstup do této nové etapy pro vašeho drobečka co nejjednodušší, vyplatí se mu opatřit neobvyklý bryndáček s rukávy a kapsičkou. Díky svým živým barvám a veselému obrázku malé pandy povzbudí vaše dítě k objevování chuťových záhad a kulinářským výzvám.

Doplňkové parametry

Kategorie: Domácnost
? pouze SKLADEM: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: