Gardlov 20704 provzdušňovač trávníku s klipem

Neohodnoceno
Značka: Gardlov
349 Kč 288 Kč bez DPH
V externím skladu (odesíláme do 2 týdnů) (25 ks)
Varianta
Můžeme doručit do:
13.11.2024
Provzdušňovač trávníku s nastavitelnými klopy, který šetrně propichuje půdu a usnadňuje provzdušňování v hlubších vrstvách. Díky tomu se zvyšuje elasticita trávníku, tráva je stimulována k růstu a kořenová hmota trávníku se zvětšuje.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Provzdušňovač trávníku s nastavitelnými klopy – univerzální velikost

Univerzální velikost - Perlátor má univerzální velikost od 36 do 46. - Návleky na boty jsou vybaveny nastavitelnými popruhy, které lze upevnit na více místech na perlátoru.

Užitečná vybavení na zahradě

Provzdušňovač trávy šetrně propichuje půdu, což usnadňuje její provzdušňování v hlubších vrstvách. Tímto způsobem se příznivě ovlivňuje pronikání vody a živin (např. hnojiv) do půdy. Toto ošetření má pozitivní vliv i na trávu, protože: - Zpevňuje její kořeny. - Vyrovnává drn. - Podporuje regeneraci trávníku po zimě.

Kompaktní rozměry

Většina perlátorů jsou velká zařízení, která se obtížně skladují nebo přenášejí. Naopak, boty s provzdušňovacími hroty nezaberou mnoho místa a velmi dobře plní svůj účel.

Dobrá údržba na nohách

Instalace a použití tohoto produktu je extrémně jednoduché. - Nejprve na návleky umístíme hroty a zapínací pásky. - Poté sandály připevníme k pracovní obuvi. Montážní klipy jsou kovové a navíc mají protiskluzové háčky, takže je nemožné, aby návleky na boty sklouzly nebo se dokonce uvolnily!

Specifikace

- Barva: zelená/černá - Materiál: dominantní: PP+PE, hroty: železo, řemínek: nylon, klip: slitina zinku - Celkový počet hrotů: 26 - Délka hrotu: 5 cm - Celková délka popruhu: 70 cm - Sada obsahuje: 2 překryvy - Rozměry (šířka/délka): 13/30 cm - Hmotnost: 733 g - Hmotnost v balení: 802 g

Sada obsahuje

- 2 návleky na boty - 26 kusů hrotů + 26 šroubů - 4 pásky s kovovými sponami - Hrotový klíč

Výhody provzdušňování trávníku

Provzdušňování trávníku má za cíl uvolnit a provzdušnit půdu. Díky tomu se zvyšuje elasticita trávníku a tráva je stimulována k růstu, což vede k: - Zvýšení kořenové hmoty trávníku. - Zlepšení pronikání vody a hnojiv. - Zvýšení regenerační schopnosti trávy, která je odolnější vůči sešlapání a vytváří hustý a rovnoměrný trávník.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dům a zahrada
? pouze SKLADEM: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: