Vánoční běhoun na stůl 180x33cm Ruhhy 22501

Neohodnoceno
Značka: Ruhhy
424 Kč –8 % 387 Kč 320 Kč bez DPH
V externím skladu (odesíláme do 2 týdnů) (>100 ks)
Varianta
Můžeme doručit do:
13.11.2024
Vytvořte sváteční atmosféru doma s našimi vánočními běhouny! Útulné, kouzelné a stylově šedé dekorační látky dodají vašemu stolu jedinečný vzhled a ochrání jej před poškozením. Snadná údržba a skladování zajišťují, že vánoční běhoun zůstane čerstvý až do dalšího roku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

VÁNOČNÍ BĚHÁNÍ PRO STŮL SLONŮ

DEKORACE VÁNOČNÍHO STOLU Běhouny na stůl pomáhají vytvořit sváteční atmosféru ve vašem domově. Díky nim se interiér stává útulnějším a kouzelnějším, což naladí všechny členy domácnosti na vánoční náladu. VŠITÉ 2 EFEKTY K běhounu byly přišity 2 sprity, jejichž nohy visí mimo rám. Stylová šedá látka umístěná na stole dodává nádobí a veškerému příslušenství jedinečný vzhled. POVRCHOVÁ OCHRANA Běhouny mohou chránit povrch stolu před poškozením, skvrnami nebo poškrábáním, zejména při podávání jídel a nápojů během formálních jídel. SNADNÁ ÚDRŽBA Běhouny se snadno čistí a skladují. Po prázdninách ho můžete umýt a uložit na další rok. SPECIFIKACE
  • Barva: šedá, červená, bílá
  • Materiál: polyester
  • Rozměry: 215 x 34 cm
  • Hmotnost: 214 g
  • Hmotnost v balení: 234 g
Vánoční běhoun změní vzhled vašeho stolu a učiní štědrovečerní nádobí ještě znamenitějším. Díky kvalitnímu zpracování a použití odolných materiálů náš běhoun vydrží mnoho sezón.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dům a zahrada
? pouze SKLADEM: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: