Servisní podložka - organizér 30x40cm Bigstren 22727

Neohodnoceno
Značka: Bigstren
302 Kč –7 % 280 Kč 231 Kč bez DPH
V externím skladu (odesíláme do 2 týdnů) (90 ks)
Varianta
Můžeme doručit do:
13.11.2024
Rozhodněte se pro pohodlí a efektivitu práce s touto multifunkční silikonovou servisní rohožkou! Udržujte všechny díly a nástroje na svém místě, pracujte s horkými prvky bez obav a měřte přesně díky znáčkovacím a měřícím linkám.

Detailní informace

Detailní popis produktu

SERVISNÍ SILIKONOVÁ ROHOŽKA S MAGNETICKÝMI KAPSAMI

Silikonová podložka je vybavena 4 magnetickými kapsami. Tyto kapsy udrží i ty nejmenší šroubky na svém místě, a to i když se podložka pohne. Nenechte se zachytit šrouby unikajícími ze stolu! Pracujte pohodlně a rychle se vším potřebným po ruce.

ODOLNÉ VLASTNOSTI

Silikonová podložka je odolná vůči vysokým teplotám, což znamená, že můžete bezpečně pracovat s horkými prvky, jako je pájka nebo horký vzduch. Silikon zároveň odolává mnoha chemikáliím, což umožňuje její použití v různých prostředích bez obav z poškození.

ZNAČOVACÍ A MĚŘICÍ LINKY

Servisní rohož je opatřena označeními a měřícími čárami, které usnadňují přesné měření a umístění prvků. Tato funkce je velmi užitečná pro precizní práci.

PŘIZPŮSOBENÉ PROSTŘEDÍ

Rohož má profilovaná místa, díky kterým předměty zůstanou na svém místě. Další místa pro šroubováky umožňují oddělit nástroje od prvků opravovaného předmětu a udržovat pracovní prostor uklizený.

SPECIFIKACE

  • Barva: šedá
  • Materiál: silikon, magnet
  • Počet magnetických kapes: 4
  • Rozměry: 30 x 45 cm
  • Hmotnost: 474 g
  • Hmotnost balení: 513 g

Multifunkční silikonová servisní podložka je nutností pro každého amatérského i profesionálního kutila. Velmi usnadňuje provádění všech elektronických oprav a pájení. Je odolná vůči vysokým teplotám (až 500 stupňů Celsia) a deformacím. Obsahuje 4 magnetické body: pro magnetizaci šroubováků, díly a šrouby, stejně jako četné přihrádky a lineární stupnici v centimetrech a palcích.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dům a zahrada
? pouze SKLADEM: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: