Vánoční samolepky na okna Ruhhy 22359

Neohodnoceno
Značka: Ruhhy
68 Kč –8 % 62 Kč 51 Kč bez DPH
V externím skladu (odesíláme do 2 týdnů) (37 ks)
Varianta
Můžeme doručit do:
13.11.2024
Žádné špinění, žádné lepidlo! Úžasné vánoční samolepky na okna se nalepí a odlepí bez problémů. Ideální pro zdobení oken, zrcadel nebo skleněných dveří. Vzhledem k tomu, že vypadají skvěle ve dne i v noci, jsou vhodné pro vánoční večírky, zimní slavnosti nebo jen tak pro vytvoření jedinečné atmosféry.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vánoční samolepky na okno / dekorace na okno

Žádná špína - Všechny samolepky se lepí bez lepidla! - Je to úžasné, že se tyto samolepky nalepí na vaše okna a poté se odlepí, aniž by zašpinily sklo nebo zanechaly lepidlo. - Dlaždice nebo sklo je nutné před lepením odmastit. Samolepky - Samolepka na okno je ideální produkt pro lidi, kteří si chtějí během Vánoc zpestřit vzhled svého domova. - Ujistili jsme se, že vypadají skvěle nejen ve dne, ale i v noci. Široké použití - Vánoční ozdoby na okna jsou vhodné pro zdobení:
  • oken
  • zrcadel
  • terakoty
  • obkladů
  • skleněných dveří
- Ideální na vánoční večírek, zimní večírek, zázraky a slavnostní výzdobu interiéru. Velmi snadná instalace - Lepením je velmi jednoduché. - Hladký povrch stačí odmastit. - Jemně ji přilepte a stiskněte, abyste odstranili všechny vzduchové bubliny zpod nálepky. Specifikace - Téma: slavnostní - Materiál: PVC - Rozměry: 7,5 cm - Hmotnost: 14 g - Hmotnost v balení: 30 g Obsah balení - Zahrnutá: sada okenních samolepek. Blíží se svátky, nejvíce rodinného času, který během roku trávíme se svými blízkými. Zdobíme domy a vyrábíme ručně vyráběné vánoční ozdoby pro vytvoření jedinečné atmosféry. Nabízíme vánoční samolepky s vánočním motivem, které jednoduše a levně ozdobí váš byt. Obložením oken nebo dlaždic vánočními samolepkami vytvoříte jedinečný dekor.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dům a zahrada
? pouze SKLADEM: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: