Řezací linka pro benzínový křovinořez Bigstren 21073

Neohodnoceno
Značka: Bigstren
318 Kč 263 Kč bez DPH
V externím skladu (odesíláme do 2 týdnů) (28 ks)
Varianta
Můžeme doručit do:
14.11.2024
Profesionální struktura se čtyřmi dráty o průměru 2,4 mm a délce 100 m je ideálním řešením pro čištění trávy a středně velkého plevele. Díky výztuži chránící proti oděru a přetržení je vlasec mimořádně odolný a jeho životnost se prodlouží.

Detailní informace

Detailní popis produktu

PROFESIONÁLNÍ ŘADA PRO OŘEZÁVAČ STRUKTURY/MÁSLA

OSTRÝ ČTVRTEC, 2,4 mm x 100 m REINFORCED Zesílená šňůra je užitečná zejména při sečení v místech, kde jsou tvrdé a obtížně odstranitelné křoviny, jako jsou kameny nebo větve. - Dodatečná vrstva polyamidové výztuže chrání vlasec proti oděru a přetržení. - Dlouhá životnost snižuje nutnost časté výměny. - Určeno pro sekání trávy a vysokého plevele, malých keřů, sečení luk a stříhání trnitých živých plotů. FLEXIBLE Vlasec je velmi pružný, což znamená, že se může ohnout, když narazí na překážku. - To usnadňuje manévrování a dosažení těžko dostupných míst. AŽ 100 METRŮ NA CÍVCE Šňůra je k dispozici na 100metrové roli, což znamená, že vám vydrží velmi dlouho. TWISTED Kroucená šňůra je odolná a po sekání zanechává vždy hladký a rovný povrch. - Vyznačuje se sníženou hladinou hluku a vibrací. - Vysoká odolnost proti roztržení a oděru. - Odolné, tlusté drátěné jádro.

SPECIFIKACE

- Barva: černá - transparentní - Materiál: polyamid PA6 - Tvar čáry: zkroucený - Průměr: 2,4 mm - Délka: 100 m - Hmotnost: 0,55 kg - Hmotnost balení: 0,566 kg Cívka struny pro vyžínač je doplněk, který se vyplatí pořídit před začátkem zahradnické sezóny. - Máte tak jistotu, že vám nedojde náplň do kosy. - Pomůže vám pečovat o váš zahradní trávník a dodá mu požadovanou výšku. Výrobek obsahuje 100 metrů vlasce o průměru 2,4 mm.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dům a zahrada
? pouze SKLADEM: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: