Zátěžová deka 200x150cm 6kg Ruhhy 19533

Neohodnoceno
Značka: Ruhhy
1 291 Kč 1 067 Kč bez DPH
V externím skladu (odesíláme do 2 týdnů) (>100 ks)
Varianta
Můžeme doručit do:
15.11.2024
Uklidněte se a najděte mír... S touto váženou peřinou získáte pocit bezpečí a uvolnění, který vám umožní lepší spánek a relaxaci. Stimuluje hluboký vjem a 'utišuje' nervový systém.

Detailní informace

Detailní popis produktu

VÁŽENÁ DEKA 6,4 kg

Aplikace Zátěžová přikrývka se používá při poruchách propriocepce, které se objevují zejména u lidí s autismem, ADHD nebo poruchami smyslového zpracování. Často se také doporučuje při nespavosti, depresích a úzkostných poruchách. Senzorická přikrývka stimuluje hluboký pocit a "uklidňuje" nervový systém. Podporuje léčbu nespávání Peřina zajišťuje neustálou stimulaci hlubokého smyslového systému, což výrazně přispívá ke snížení úrovně úzkosti a stresu. Zvyšuje se hladina hormonu štěstí, serotoninu, a klesá stresový hormon, kortizol. Přikrytím těla dekou získáváme pocit bezpečí a relaxace, což nám usnadňuje usínání. Jak vybrat přikrývku - Hmotnost vážené přikrývky by měla být přibližně 10-15 % tělesné hmotnosti uživatele. - Příliš malá nebo příliš velká zátěž zabrání tomu, aby přikrývka plnila své funkce. - Pokud se hmotnost pohybuje mezi dvěma rozsahy, doporučuje se zvolit těžší verzi přikrývky. Uklidňující efekt Těžká deka poskytuje dostatečně silný, stálý tlak na vaše tělo a umožňuje vám tak relaxovat a odpočívat. To se může promítnout do lepšího spánku. Cítíte podobný pocit jako při objetí: příjemný, uklidňující a obklopující. Spěte pevně!

Specifikace

  • Barva: šedá
  • Rozměr: 150x200 cm
  • Materiál: potah - bavlna, výplň - skleněné korálky + PP vlákno + potah z netkané textilie + PVC
  • Nosnost: 6,4 kg
  • Hmotnost: 6,4 kg
  • Hmotnost balíku: 6,412 kg

Zahrnuta

- Přikrývka - Taška Zatížená přikrývka zajišťuje delší a klidnější spánek. Snižuje hladinu stresu a pocity úzkosti. Jemný a rovnoměrný tlak na tělo vám dává pocit podobný objetí: příjemný, uklidňující a obepínající. Spěte pevně! Doporučená hmotnost přikrývky je 10 - 15% tělesné hmotnosti uživatele.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dům a zahrada
? pouze SKLADEM: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: