Sada stíracích archů + dřevěný stylus 22449

Neohodnoceno
Značka: Kruzzel
30 Kč –6 % 28 Kč 23 Kč bez DPH
V externím skladu (odesíláme do 2 týdnů) (>100 ks)
Varianta
Můžeme doručit do:
30.10.2024
Vytvořte si vlastní umělecké dílo! Tato unikátní hračka je plná kreativních možností a nabízí nekonečné možnosti pro děti, aby vyjádřily svou fantazii a tvořivost. S dřevěným stylusem a speciálními stíracími kartičkami můžete vytvářet různé obrázky a tvary, které budou jistě úžasné!

Detailní informace

Detailní popis produktu

ZÁPISNÍK ŠKRABÁK + DŘEVĚNÁ KŮŽE PLÝTAČ ČASU

Ten nenápadný Škrabací hra se skvěle hodí na dlouhé cesty autem či jiným dopravním prostředkem a při čekání například na návštěvu lékaře. Dokonale upoutá pozornost každého batolete a čas uběhne mnohem rychleji!

PROBUZÍ PŘEDSTAVIVOST

Seda stíracích losů je velmi kreativní hračka prakticky bez omezení - můžete "kreslit" libovolné kresby. Je to nejen atraktivní způsob trávení času, ale ovlivňuje také intelektuální vývoj dítěte a koordinaci ruka-oko. Tvorba kreseb rozvíjí kreativitu a podněcuje prostorovou představivost. Batole cvičí:

  • koncentraci
  • manuální zručnost rukou

STYLUS VČETNĚ

Sada karet je dodávána se speciální dřevěnou stylus, který je bezpečný pro děti. Má aerodynamické tvary, díky kterým se batole nemůže pořezat nebo poškrábat.

PŘENOSNÉ

Tento malý sešit si vaše dítě může vzít kamkoli, do školky nebo na výlet. Vejde se do každého batohu nebo kabelky.

SPECIFIKACE

  • materiál: plast / papír / kov / dřevo
  • počet listů: 10
  • rozměry: 20 x 14 cm
  • hmotnost: 0,095 kg
  • hmotnost balení: 0,108 kg

ZAHRNUTA

  • notebook
  • dřevěné stylus

Sada stíracích losů je moderní formou zábavy, která podněcuje dětskou fantazii již od útlého věku. Pomůže vašemu dítěti rozvíjet kreativitu a manuální dovednosti. Bude to skvělá alternativa k běžnému kreslení pastelkami. Hra zahrnuje poškrábání horního černého povlaku, abyste vytvořili obrázek. Batole má neomezené možnosti ve vytváření tvarů a kreseb, které budou jistě mnohem zajímavější než ty standardní. Stírací kartičky jsou malé a přenosné, takže je lze snadno vzít s sebou, například na cesty.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hobby
? pouze SKLADEM: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: