Kruzzel 22673 dřevěný burger

Neohodnoceno
Značka: Kruzzel
226 Kč –16 % 188 Kč 155 Kč bez DPH
V externím skladu (odesíláme do 2 týdnů) (>100 ks)
Varianta
Můžeme doručit do:
12.11.2024
Hra s dřevěným třídičem burgeru je zábavnou činností pro děti, které rozvoj jejich motoriky a zručnosti. Děti si mohou vytvořit vlastní kombinace burgerů nebo podle objednávky z restaurace. Hra také rozvíjí představivost, kreativitu, koncentraci a logické myšlení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

RESTARACE / BURGER TŘÍDIČ DŘEVA

OBJEDNÁVKOVÉ KARTY CVIČENÍ RUČIČEK Hra s třídičkou/burgerem dokonale procvičí ručičky těch nejmenších a pomáhá rozvíjet jejich motoriku. Jednotlivé plátky burgeru by měly být upraveny tak, aby odpovídaly stopce. Dítě si může řezy naaranžovat podle vlastního uvážení nebo podle objednávky přijaté z restaurace.
  • 10 KARET K OBJEDNÁVCE V RESTAURACI Sada obsahuje 10 karet, které ukazují, jak naaranžovat jednotlivé plátky burgeru. Existuje 10 způsobů, jak uspořádat různé kombinace burgerů z diagramu. To je skvělá zábava pro batole a rodiče, kteří si hrají společně s dítětem.
ZÁBAVA A ROZVOJ Barevný třídič podněcuje představivost a kreativitu. Hraní s odpovídajícími burgerovými prvky vám pomůže rozvíjet váš smysl pro koncentraci a logické myšlení. Je to také skvělý způsob, jak procvičit trpělivost, koncentraci a paměť. ODOLNÉ Dřevěné hračky jsou extrémně odolné a odolné proti poškození, takže vydrží roky v perfektním stavu. Jedná se o hračku, která bude užitečná nejen pro jedno dítě, ale i pro celé generace.

SPECIFIKACE

  • Materiál: dřevo + karty (potahovaný papír)
  • Věk: 2+
  • Barva: vícebarevná
  • Rozměry: 7 x 9 cm
  • Hmotnost: 0,246 kg
  • Hmotnost balení: 0,317 kg
ZAHRNUTA:
  • Burger (8 kusů)
  • 10 objednávkových karet
Dřevěné hračky jsou odolné a odolné proti poškození. V perfektním stavu mohou sloužit po generace. Dřevěný třídič burgerů osloví každé dítě, které má rádo zručnostní hračky. Jedná se o skvělý tip na dárek, který jistě přinese spoustu zábavy. Dřevěná třídička zeleniny bude vhodná pro chlapce i dívky. Puzzle velmi promyšleným způsobem rozvíjí manuální dovednosti dětí, pomáhá procvičovat motorickou koordinaci a rozvíjí schopnost logického myšlení.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hračky a dětské potřeby
? pouze SKLADEM: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: