Farma se zvířaty + 2 farmářské vozy 22404

Neohodnoceno
Značka: Kruzzel
843 Kč –19 %
Farma se zvířaty + 2 farmářské vozy 22404
843 Kč –19 % 680 Kč 562 Kč bez DPH
V externím skladu (odesíláme do 2 týdnů) (>100 ks)
Varianta
Můžeme doručit do:
1.10.2024
Vytvoř si vlastní statek se zvířátky a traktory! Tato rozsáhlá sada obsahuje 102 prvků, které ti umožní vytvořit skutečnou farmu. Zahrnuje stromy, ploty, traktory, stáj a zvířata. Perfektní hračka pro malé farmáře, která rozvíjí jejich intelektuální schopnosti a manuální dovednosti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

FARMA SE ZVÍŘATA + TRAKTORY

? A Ż 102 PRVKŮ - sada obsahuje 102 prvků, které po složení vytvoří skutečný statek. Patří mezi ně: stromy, ploty, traktory, stáj a zvířata. Bude to perfektní hračka pro každého malého farmáře. Sada je vyrobena z kvalitního plastu , který je lehký a odolný . Splní očekávání i těch nejnáročnějších dětí. Hračka je zabalena v estetické barevné krabičce, která se skvěle hodí jako dárek.

? SNADNÁ MONTÁŽ - model je extrémně snadný a intuitivní na sestavení. Stačí spojit 4 kusy desky pomocí kroužků, které jsou umístěny na jejich spojích. Všechny drobné prvky, např. stromy, jsou zalisovány do desky, aby se při hře nepřevrhly. Bude to skvělá výzva pro děti, které rády staví stavby a cítí se dobře při manuální hře.

? PŘENOSNÉ - sada je zabalena v krabici . Díky tomu si dítě může vzít hračku do školky, na dvůr nebo ke kamarádovi. Sada je lehká, takže si vaše dítě bude moci nosit svou vlastní hračku.

? ROZVOJ - sada má pozitivní vliv na intelektuální vývoj dítěte, výrazně rozvíjí jeho motoriku a pomáhá rozvíjet koordinaci oko-ruka . Stavba modelu podněcuje jeho fantazii a rozvíjí jeho manuální dovednosti.

? SPECIFIKACE - barva: vícebarevná; pro vlastní montáž: ano DIY; materiál: plast; počet prvků: 102; rozměry (délka/šířka/výška): 54/62/20cm; hmotnost: 1,8 kg; hmotnost v balení: 2 kg.

SPECIFIKACE PRODUKTU:

  • barva: vícebarevná;
  • pro vlastní montáž: ano DIY ;
  • materiál: plast;
  • počet prvků: 102;
  • rozměry (délka/šířka/výška): 54/62/20cm;
  • hmotnost: 1,8 kg;
  • hmotnost v balení: 2 kg.

Hraní s rozsáhlou sadou napodobující farmu je nejen velká zábava, ale také získávání znalostí o světě kolem dítěte a pravidlech venkovského života Farmářský set se skládá z až 102 prvků, včetně zvířátek, farmy, a dalších. stáj, stromy atd. Sestavení sady je extrémně jednoduché. Vše, co musíte udělat, je zatlačit stromy do desky a pomocí speciálních konektorů sestavit farmu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hračky a dětské potřeby
? pouze SKLADEM: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: