Kostým jednorožce Kruzzel 22962

Neohodnoceno
Značka: Kruzzel
393 Kč –24 % 296 Kč 245 Kč bez DPH
V externím skladu (odesíláme do 2 týdnů) (>100 ks)
Varianta
Můžeme doručit do:
11.11.2024
Vstupte do světa kouzel a dobrodružství s tímto kouzelným kostýmem jednorožce! Sukně plná barev duhy, křídla jako třpytivé peří a čelenka s rohem a úchy budou dělat Vaše dítě hvězdou každé párty nebo školy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

OUTFIT JEDNOROŽEC V DUHOVÉ BARVĚ

Kostým jednorožce je neobyčejná souprava, která přináší do světa každého dítěte špetku magie. Jednorožec, kouzelný kůň s jedním rohem na čele, symbolizuje dobro a kouzlo. Tento kouzelný a okouzlující kostým, zahrnující křídla, čelenku s rohem a barevnou sukni, umožní vašemu dítěti vstoupit do země plné dobrodružství a snů.

Popis kostýmu

  • SUKNĚ: Hlavním prvkem kostýmu je sukně inspirovaná barvami duhy, vyrobená z různobarevných kousků tylu. Sukně je zakončena saténovou stuhou a navržena tak, aby byla plná a objemná, což dodává velkolepý efekt. Elastický pas zajišťuje pohodlí pro dítě, a doplňuje ji krásná dvouvrstvá mašlička.
  • KŘÍDLA: Křídla, která dodávají mystický vzhled, jsou vyrobena z lesklého materiálu, napodobujícího vícevrstvé peří. Kovová a vícebarevná struktura fantasticky odráží světlo, čímž umocňuje magický efekt. Křídla jsou zabezpečena gumičkou na spodní straně, aby zůstala na místě během hraní.
  • ČELENKA S JEDNOROŽÍM UŠÍM A ROHEM: Čelenka doplňuje celý kostým. Je navržena v univerzální velikosti a zdobená bílým saténem, což zaručuje pohodlí. Roh je vyroben ze stejného materiálu jako křídla a krásně třpytí barvami duhy. Z tylové hřívy na základně rohu vycházejí pastelové květy, které spolu s třpytivými ušima nádherně jiskří.

SPECIFIKACE

  • Barva: duha
  • Materiál: plast, guma
  • Rozměry křídel: 46 x 20 cm
  • Rozměry sukně: 23-46 x 30 cm
  • Hmotnost: 149 g
  • Hmotnost balení: 231 g

ZÁVĚR

V tomto krásném kostýmu jednorožce se vaše dítě určitě nebude cítit jinak než jako mystická bytost z pohádky. Kombinace splývavé sukně, půvabných křídel a pokrývky hlavy s rohem jednorožce vytváří dojem pohádky a magie. Tento kostým je ideální pro halloweenské párty, kostýmové oslavy, karnevaly, narozeninové oslavy, a dokonce i pro vystoupení ve školce či škole. Stačí popustit uzdu fantazii a užít si každou příležitost k převlečení za jednorožce!

Doplňkové parametry

Kategorie: Hračky a dětské potřeby
? pouze SKLADEM: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: