Kuličková dráha - slide 23457

Neohodnoceno
Značka: Kruzzel
231 Kč 191 Kč bez DPH
V externím skladu (odesíláme do 2 týdnů) (>100 ks)
Varianta
Můžeme doručit do:
13.11.2024
Vyzkoušejte trojrozměrnou kuličkovou dráhu plnou překvapení! Sestavte si vlastní trasu s různými sekcemi, jako jsou rovnačky, zatáčky a rampy, a objevujte nové zážitky. Dráha nabízí také větrné mlýny, smyčky a bariéry, které můžete aktivovat míčky. Rozvíjte kognitivní dovednosti dětí prostřednictvím logického myšlení a experimentování s fyzikou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

TROJROZMĚRNÝ REGÁL NA MÍČKY / KOULE NA MÍČKY + MÍČKY TROJROZMĚRNÉ (3D)

Popis produktu: Trojrozměrná kuličková dráha se skládá z různých sekcí, jako jsou rovnačky, zatáčky, dropy a rampy, které poskytují koulím různé zážitky a výzvy. Strukturu dráhy lze sestavit různými způsoby, což umožňuje vytvářet různorodé trasy a úrovně obtížnosti. Kromě toho má dráha také zajímavé prvky, jako jsou větrné mlýny, smyčky a bariéry, které mohou být aktivovány kuličkami při jejich pohybu.

VZDĚLÁVACÍ ASPEKTY

Kuličková dráha je pro děti nejen zdrojem zábavy, ale také nástrojem k rozvoji důležitých kognitivních dovedností, jako jsou:
  • Logické myšlení
  • Pochopení příčiny a následku
  • Experimentování s fyzikou
Manipulací s míčky a sledováním jejich pohybu se děti učí o základních principech fyziky, jako jsou gravitace, rychlost a odpor vzduchu.

INTUITIVNÍ ZÁBAVA

Všechny prvky se k sobě snadno spojují a přizpůsobují, což umožňuje rychlé změny rozmístění kolejí. To zaručuje mnoho okamžiků vzrušující zábavy.

DETAILY SADY

Sada zahrnuje:
  • Až 105 dráhových prvků
  • 30 kuliček
Díky rozmanitosti možností připojení jednotlivých prvků je výzva skutečně vzrušující a jediným omezením je vaše představivost.

SPECIFIKACE

  • Počet prvků: 105
  • Rozměry vzorku: 35 x 35 x 40 cm
  • Hmotnost sady: 0,423 kg
  • Hmotnost balíku: 0,647 kg

ZAHRNUTO

Kuličková dráha a 30 míčků. Intelektuální zábava je jednou z nejzajímavějších činností, která stimuluje myšlení a analýzu. Kuličková dráha je trojrozměrná hračka, která slibuje hodiny zábavy pro každé dítě. Bude také skvělou příležitostí, jak trávit čas se svými dětmi, hledat společně řešení a užívat si úspěchy, kterých dosáhnete.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hračky a dětské potřeby
? pouze SKLADEM: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: