Sada nákladních vozů TIR se 6 vozy 22481

Neohodnoceno
Značka: Kruzzel
578 Kč –5 % 548 Kč 453 Kč bez DPH
Vyprodáno
Varianta
Můžeme doručit do:
18.12.2024
Vydejte se na cestu s našimi nákladními auty a stavebními stroji! Tato hračka obsahuje 6 aut a má skládací funkci, takže můžete snadno vyjmout vozidla z přívěsu. Realistický design a pohyblivé části budou lákat vaše batole ke hře.

Detailní informace

Detailní popis produktu

SOUPRAVA NÁKLADNÍHO KAMIONU LAWETA + 6 AUTOMOBILŮ / STAVEBNÍCH STROJŮ

Tato sada se skládá z nákladního automobilu - odtahového vozu a 6 stavebních strojů. K dispozici je skládací funkce, která umožňuje snadné vyjmutí aut z přívěsu. Hračka byla vyrobena s velkou pečlivostí a reprodukuje všechny detaily, vypadá realisticky a povzbuzuje vaše batole ke hře.

POHYBLIVÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ

Vozík má pohyblivé části, díky čemuž je hra realističtější. Vozidlo je vybaveno otevíracím poklopem a speciálním výstupem/spouštěčem pro autíčka z kapoty, které stisknutím tlačítka samovolně opustí náklaďák.

ODOLNÉ

Hračka je vyrobena z vysoce kvalitního plastu, což ji činí extrémně odolnou. Vašemu dítěti bude sloužit mnohem déle.

ORGANIZÁTOR

Sada má podobu kompaktního organizéru, takže si ji batole může vzít do školky nebo na výlet. Přes průhledné stěny je vidět všechna vozidla uvnitř. Navíc je extrémně lehký - nezatíží dítě.

SPECIFIKACE

  • Barva: vícebarevná
  • Materiál: ABS, ostatní slitina zinku
  • Počet vozů: 6
  • Rozměry odtahového vozu: 36 x 15 x 9,5 cm
  • Hmotnost: 0,85 kg
  • Hmotnost balení: 1,15 kg

ZAHRNUTA

Přepravník aut a 6 strojů. Autíčko s auty je hračka, která osloví každého malého automobilového nadšence. Vaše batole se díky ní může vydat do světa plného aut a kamionů a strávit tam dlouhé hodiny radostné zábavy. Jedná se o vozidlo, které rozhodně nemůže chybět v žádné sbírce aut. Díky němu může vaše dítě libovolně přepravovat vozidla z místnosti do místnosti a cítit se jako skutečný řidič kamionu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hračky a dětské potřeby
? pouze SKLADEM: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: