Dřevěné hůlky na učení počítání 22447

Neohodnoceno
Značka: Kruzzel
107 Kč –4 % 102 Kč 84 Kč bez DPH
Vyprodáno
Varianta
Můžeme doručit do:
5.12.2024
Rozvíjejte kreativitu a stimulujte představivost dětí s naší sadou počítacích tyčinek! Barevné tyčinky nejsou pouze náhradou dětských prstů, ale také nástrojem pro poznávání barev, uspořádaní geometrických obrazců a rozvoj fantazie.

Detailní informace

Detailní popis produktu

POČÍTACÍ HALICE „UČENÍ HRANÍM“

POMOC PŘI NAUČENÍ POČÍTÁNÍ Počítací tyčinky představují ideální náhradu dětských prstů, které malé děti používají při svých prvních pokusech o počítání. Tato učební pomůcka se ukazuje jako výborný nástroj pro předškolní a rané školní vzdělávání, který pomáhá dětem s prvními kroky v matematice. ROZVÍJEJTE KREATIVITU A STIMULUJTE PŘEDSTAVIVOST Počítací tyčinky jsou barevné a umožňují dětem:
  • Počítat
  • Poznávání barev
  • Uspořádání a pojmenování geometrických obrazců
  • Visílení jako kostky
Sada podněcuje dětskou kreativitu a rozvíjí fantazii, což se v budoucnu vyplatí. VELKÁ SADA SE ZNAČKY Sada obsahuje:
  • Barevné tyčinky pro učení počítání
  • Bloky s natištěnými čísly pro lepší vizualizaci a zapamatování
  • Bloky se znaky matematických operací, které zvyšují možnosti využití celé sady
DŘEVĚNÉ Jedná se o dřevěné počítadlo. Všechny prvky sady jsou vyrobeny ze dřeva, což zaručuje odolnost a bezpečnost pro děti. SPECIFIKACE - Materiál: dřevo - Rozměry: 15/23/1,7 cm - Hmotnost: 0,148 kg - Hmotnost balení: 0,202 kg ZAHRNUTA - 48 tyčinek - 19 bloků s čísly - 5 bloků se symboly matematických operací - Dřevěná zásuvka na tyčinky a bloky Praxe při osvojení základů matematiky Dřevěné počítadlo je skvělý způsob, jak vzbudit v dítěti zájem o počítání a matematiku již od útlého věku. Namiesto, aby se děti bály matematiky, ukáže jim počítání tyčinek, jak zajímavé a snadné mohou být různé matematické činnosti.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hračky a dětské potřeby
? pouze SKLADEM: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: