Mapa světa - stírací los s vlajkami 23443

Neohodnoceno
Značka: Malatec
137 Kč 113 Kč bez DPH
V externím skladu (odesíláme do 2 týdnů) (>100 ks)
Varianta
Můžeme doručit do:
30.10.2024
Objevujte svět s každým setřeným koutem! Elegantní design, který dodá vašemu prostoru cestovatelskou jiskru. Skvělý způsob, jak zachytit své dobrodružné cesty i budoucí plány. Zábavný a vzdělávací kousek, který oslní každého cestovatele a milovníka geografie. Stírejte, objevujte, plánujte!

Detailní informace

Detailní popis produktu

ŠKRATKA NA MAPĚ SVĚTA S VLAJKAMI

Perfektní dárek pro cestovatele - stírací mapa světa je dekorativní mapa, která umožňuje cestovatelům označit země, které navštívili, seškrábnutím horní vrstvy. Pod poškrábaným povrchem se nacházejí barevné vlajky a zeměpisné detaily jednotlivých zemí. Tato mapa je nejen praktickým nástrojem pro sledování vašich cest, ale také krásnou dekorací interiéru.

3 ZPŮSOBY ZOBRAZENÍ

  • Mapa lze připevnit přímo na zeď (s páskou) ve formě plakátu.
  • Můžete ji připevnit i na korkovou nástěnku, což vám umožní snadno připevnit fotografie, krátké cestovní poznámky atd.
  • Další možností je vložit mapu do rámečku. Najděte rámeček správné velikosti, sejměte ochranné sklo a zobrazte mapu ve vašem obýváku. Po sejmutí skla ji budete moci používat bez problémů.

NÁPAD NA DÁREK

Scratch world map je perfektní vychytávka pro každého cestovatele. Je to skvělý nápad jak pro zvěčnění vašich výletů, tak pro plánování budoucích cest. Mapa je zabalena v elegantním tubusu, což ji činí ideálním dárkem pro někoho blízkého nebo pro rodinu.

PODPORUJE UČENÍ DĚTÍ

Jde o zajímavý, příjemný a efektivní způsob, jak se děti mohou naučit zeměpis. Děti se dozví nejen polohu zemí a desítky větších měst, ale také se seznámí s vlajkami, které se nacházejí ve spodní části mapy.

SPECIFIKACE

  • Materiál: papír, ostatní: PP
  • Barva stíracího losu: zlatá černá
  • Barva mapy: vícebarevná
  • Rozměry: 82 x 59 cm
  • Rozměry tubusu: 62 x 5,5 x 5,5 cm
  • Hmotnost: 0,139 kg
  • Hmotnost balení: 0,288 kg

ZAHRNUTA

Mapa je dodávána v tubusu. Stírací mapa světa je perfektní vychytávka pro každého cestovatele. Výrobek je vyroben klasicky s černou barvou kombinovanou se zlatou. Každá země a kontinent jsou pokryty seškrabávací hliníkovou fólií. Fólie má jednotnou barvu, ale při poškrábání se objeví různé odstíny a přesné kontury jednotlivých zemí. Papír, ze kterého je stírací los vyroben, má kvalitní strukturu, což zaručuje, že při škrábání nehrozí jeho poškození nebo špatný vzhled.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hračky a dětské potřeby
? pouze SKLADEM: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: