Prasátko na baterie - kotě 22468

Neohodnoceno
Značka: Iso Trade
231 Kč 191 Kč bez DPH
V externím skladu (odesíláme do 2 týdnů) (>5 ks)
Varianta
Můžeme doručit do:
26.7.2024
Rozvíjejte finanční gramotnost s interaktivním koťátkem, které vám pomáhá šetřit a dosahovat cílových částek!

Detailní informace

Detailní popis produktu

INTERAKTIVNÍ KOŤÁTKO PRASIATKA - ZLODĚJKA MINCÍ

? Učí ŠETŘENÍ – prasátko vám může pomoci dosáhnout konkrétních cílů spoření. Dítě se může rozhodnout, na co chce ušetřit (např. hračka, knížka, sportovní vybavení) a vidí pokroky k dosažení tohoto cíle.

? ZNOVU POUŽITELNÝ – prasátko se skládá z plastové kartonové krabice. Po nasbírání dalších mincí je můžete vyndat z krabice, spočítat je a utratit za vysněnou hračku nebo splnit sen svému dítěti - nemusíte ho ničit, abyste získali peníze.

? POHYBUJE SE – když kotě položí minci, zvedne se, vezme minci tlapkou a také vydá zvuk. To jistě povzbudí vaše dítě k úspoře peněz a zároveň to bude hezká dekorace v pokojíčku.

? PRINCIP FUNGOVÁNÍ - kotě se pod tlakem mince na talíř vykloní z interaktivního prasátka a natáhne tlapku pro minci . Kotě na sbírání mincí je chytré koťátko - rychle chytí minci a hodí ji do krabice a pak mňouká a znovu se schovává v krabici.

? SPECIFIKACE – napájení: 2 x AA baterie (nejsou součástí), rozměry: 11,8 x 10 x 9 cm, hmotnost: 319 g, hmotnost v balení: 451 g.

SPECIFIKACE

  • napájení: 2 x AA baterie (nejsou součástí balení)
  • rozměry: 11,8 x 10 x 9 cm
  • hmotnost: 319 g
  • hmotnost balení: 451 g

Chcete své dítě naučit šetřit? S tímto nelehkým úkolem vám pomůže interaktivní prasátko! Veselé kotě sbírající mince povzbudí vaše dítě, aby šetřilo své peníze . Nikdo neodmítne ani minci tak sladkému, mňoukajícímu psovi! Prasátko s kotětem je skvělá hračka, která nejen zabaví, ale i naučí - bude jako stvořená pro první peníze vašeho prcka.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hračky
? pouze SKLADEM: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: