Sada loutek - 10 ks. 22393

Novinka
Neohodnoceno
Značka: Kruzzel
166 Kč 137 Kč bez DPH
V externím skladu (odesíláme do 2 týdnů) (>5 ks)
Varianta
Můžeme doručit do:
26.7.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

SADA 10-ti ŠTĚŇÁTEK MASKOTA PRSTŮ - ZVÍŘATA

? KREATIVNÍ HRAČKA PRO DÍTĚ – Uveďte své dítě do světa představivosti a kreativity s naší sadou 6 prstových loutek! Jsou to roztomilí malí lidé ideální pro hraní divadla, vyprávění pohádek, učení a rozvoj manuálních dovedností.

? KOLEKCE ZVÍŘAT - sada obsahuje 10 loutek - zvířátek, která se vejdou na každý prst ruky, můžete si s nimi hrát na prstech, což zvyšuje atraktivitu a dělá divadlo zajímavějším a dává možnost rozvíjet příběh. S loutkami si můžete hrát i ve větší skupině. Loutky jsou vhodné pro ruce malých dětí, ale i pro menší prsty dospělých .

? PLYŠOVÝ A BAREVNÝ – díky příjemnému a na dotek příjemnému materiálu a barvám hračka přitahuje pozornost dítěte a podporuje hru .

? OVLIVŇUJÍ VÝVOJ DÍTĚTE  díky dítěti hrajícímu divadlo rozvíjí kreativitu a představivost a zlepšuje řečové a poslechové dovednosti, stejně jako motorické a integrační dovednosti . S loutkami si můžete hrát sami, s dospělými nebo s jinými dětmi ve větší skupině.

? SPECIFIKACE – barva: vícebarevná; téma: zvířata; materiál: polyester, PP, bavlna; rozměry 1 kusu: 4 - 6 x 6 - 10 cm; hmotnost soupravy: 0,044 kg; hmotnost sady v balení: 0,051 kg.

SPECIFIKACE SADA:

  • barva: vícebarevná
  • téma: zvířata
  • materiál: polyester, PP, bavlna
  • rozměry 1 kusu: 4 - 6 x 6 - 10 cm
  • hmotnost sady: 0,044 kg
  • hmotnost sady v balení: 0,051 kg

ZAHRNUTA:

  • 10 loutek

Doplňkové parametry

Kategorie: Hračky
? pouze SKLADEM: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: