Skládací turistická židle Trizand 23923

Neohodnoceno
Značka: Trizand
653 Kč 540 Kč bez DPH
V externím skladu (odesíláme do 2 týdnů) (>100 ks)
Varianta
Můžeme doručit do:
12.11.2024
Skládací turistická židle Trizand 23923 – spojení komfortu a praktické elegance na každé vaší výpravě. Díky své extrémně lehké konstrukci a jednoduchému mechanismu rozložení vás nikdy nezatíží. Její odolné materiály zajišťují dlouhotrvající spolehlivost i v těch nejnáročnějších podmínkách. Kompaktní design usnadňuje přenášení a skladování, takže můžete mít pohodlí vždy po ruce. Ideální společník pro táboření, koncerty pod širým nebem, rybaření nebo odpočinek v přírodě. Užívejte si odpočinek se stylem a pohodlím, kamkoli vás dobrodružství zavede!

Detailní informace

Detailní popis produktu

TURISTICKÉ KŘESLO KOMPAKTNÍ TURISTICKÉ KŘESLO

Toto křeslo představuje ideální řešení pro lidi, kteří oceňují pohodlí a funkčnost při relaxaci venku. Je lehké, ale pevné, a díky promyšlenému designu a použitým kvalitním materiálům zajišťuje komfort i v různých podmínkách. Židle je obzvláště využitelná v letních vedrech, a to díky prodyšné síťovině všité v opěrce zad, která brání přehřívání.

VYSOKÁ KVALITA

  • Křeslo je vyrobeno z kvalitního kovu, který zaručuje odolnost a stabilitu.
  • Nízko posazená konstrukce a profilované nohy zajišťují stabilitu produktu.
  • Kvalitní patky z PP jsou pohyblivé, což umožňuje stabilitu na různých površích.
  • Tvarované sedadlo zvyšuje komfort sezení.
  • Područky potažené EVA pěnou zvyšují pohodlí při používání.

SILNÝ DESIGN

Turistickou židli mohou používat lidé s různými tvary těla, protože maximální nosnost činí 100 kg. Materiál sedáku je odolný OXFORD s příměsí polyesteru, který je odolný proti oděru, snadno se čistí a zajišťuje dlouhou životnost. Kromě toho je křeslo 100% voděodolné.

Součástí sady je také taška, která usnadňuje přenášení. Inteligentní konstrukce rámu s odolnými železnými trubkami a materiálem odolným proti poškození a vlhkosti dává určitou výhodu a zajišťuje, že židle je velmi odolná.

RYCHLÉ NABÍZENÍ

Židle se dá rozložit a složit během několika sekund. Stačí sejmout židli z potahu a rozložit konstrukci ve tvaru kříže až na konec, a židle je okamžitě připravena k použití. Kempingová židle je extrémně kompaktní, což usnadňuje přepravu a skladování.

Díky lehké konstrukci je snadno přenosná, což je důležité zejména při výletech, kempování nebo piknicích.

SPECIFIKACE

  • Barva: šedá
  • Materiál: rám: železo; EVA pěna; PP; potah: 600D oxford tkanina, polyester; potah: 200D oxford tkanina + PP
  • Maximální nosnost: 100 kg
  • Snadné čištění: ano
  • Voděodolný: ano
  • Rozměry: 69 x 50 x 55 cm
  • Hmotnost: 2,242 kg
  • Hmotnost v balení: 2,5 kg

ZAHRNUTA

Židle je vhodná pro kempování a turistiku, kde je důležitá skladnost a lehkost. Je ideální také pro pikniky v parku nebo na louce, poskytující pohodlné místo k sezení.

Díky snadnému přenášení se křeslo hodí na pláž pro pohodlné opalování a relaxaci u vody. Můžete jej využít i na zahradě v letních dnech, jako pohodlné místo k posezení při grilování nebo společenských setkáních.

Je rovněž perfektní pro rybáře, kteří tráví dlouhé hodiny u vody čekáním na úlovek. Kompaktní turistické křeslo je nenahraditelným společníkem na jakýkoli venkovní výlet. Jeho pevná konstrukce, pohodlné sedadlo a praktičnost z něj činí ideální volbu pro každého nadšence outdoorových dobrodružství.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sport a outdoor
? pouze SKLADEM: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: