L-khaki taktické rukavice Trizand 21771

Neohodnoceno
Značka: Trizand
243 Kč 201 Kč bez DPH
V externím skladu (odesíláme do 2 týdnů) (>100 ks)
Varianta
Můžeme doručit do:
30.10.2024
Odolné rukavice pro náročné situace, vyrobené z kvalitního nylonu s zesílenými dlaněmi a prsty. Ideální pro přežití v terénu, školní cvičení nebo vojenské operace. Kompatibilní se smartphony a vybavené nastavitelnými manžetami proti nečistotám.

Detailní informace

Detailní popis produktu

KHAKI TAKTICKÉ DOTYKOVÉ RUKAVICE

ODOLNÝ MATERIÁL A VÝZTUHY Taktické rukavice jsou vyrobeny z odolného nylonu, který zajišťuje vysokou odolnost a ochranu proti oděru a poškození rukou. Rukavice jsou navíc vyztuženy na rukou a prstech, což poskytuje dodatečnou odolnost a životnost na místech vystavených oděru nebo nárazu. PRO DOTYKOVÉ OBRAZOVKY Tyto rukavice představují základní prvek vybavení do táborů, škol přežití nebo cvičení v terénu. Vojenské rukavice pro přežití vynikají svou funkčností, jelikož umožňují snadné ovládání vašeho smartphonu. NASTAVITELNÉ MANŽETY Rukavice disponují nastavitelými manžetami, které lze upravit podle individuálních preferencí uživatele. Tato regulace pomocí pásku na suchý zip zajišťuje, že do rukavic nevniknou nečistoty. ZVÝŠENÁ PŘILNĚNÍ Taktické rukavice jsou vybaveny tvarovanými, protiskluzovými vložkami, panely a texturami, které poskytují lepší úchop a kontrolu nad nástroji, zbraněmi nebo vybavením. Tato vlastnost je obzvlášť užitečná v situacích, kde je rozhodující přesnost a pevný úchop. SPECIFIKACE
  • Barva: khaki
  • Materiál: polyester, ostatní: ekokůže + uhlíkové vlákno + nylon + PP + nerez
  • Rozměr: 23 x 11 cm
  • Hmotnost: 109 g
  • Hmotnost v balení: 119 g
Taktické rukavice jsou široce používány lidmi pracujícími v taktických oborech a jsou také oblíbené mezi milovníky přežití, extrémních sportů a lidmi cvičícími střelbu. Je důležité vybrat rukavice se správnou velikostí, střihem a funkčností, které splní vaše specifické požadavky a poskytnou optimální ochranu a pohodlí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sport a outdoor
? pouze SKLADEM: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: